Insurance

Jan 31 2019

Calculatoare de transformare a temperaturii pentru unități metrice și imperiale, grad kelvin umrechnung.

#Grad #kelvin #umrechnungConvertor de temperatură

Utilizați caseta de căutare pentru a găsi convertorul metric necesar

Celsius

Deși inițial a fost definit de punctul de îngheț al apei (și mai târziu prin topirea gheții), scara de grade Celsius este considerată acum din punct de vedere oficial o scară derivată, definită în relaţie cu scara de temperatură Kelvin.Deși inițial a fost definit de punctul de îngheț al apei (și mai târziu prin topirea gheții), scara de grade Celsius este considerată acum din punct de vedere oficial o scară derivată, definită în relaţie cu scara de temperatură Kelvin.

Zero pe scala Celsius sau grade Celsius (0 ° C) este definit ca echivalentul a 273,15 K, cu o diferență de temperatură de 1°C, echivalent cu o diferență de 1K, adică mărimea unității în fiecare scală este aceeași. Aceasta înseamnă că 100°C, definit ca punctul de fierbere al apei este definit ca echivalentul a 373,15 K.

Scala Celsius este un sistem de intervale nu un sistem de proporții, ceea ce înseamnă că ur

Fahrenheit

Fahrenheit este o scală de temperatură termodinamică, în care punctul de îngheț al apei este de 32 grade Fahrenheit (°F) şi punctul de fierbere la 212°F (la o presiune atmosferică normală). Acest lucru situează punctele de fierbere și de congelare ale apei la o diferenţă de exact 180 de grade. Prin urmare, un grad în scala Fahrenheit este de 1/180 din intervalul dintre punctul de congelare și punctul de fierbere a apei. Zero absolut este definit ca -459.67°F.

O diferență de temperatură de 1°F este echivalentă cu o diferență de temperatură de 0,556°C.

Kelvin

Pe baza definițiilor din scala Celsius și a experimentelor zero absolut este -273.15°C.

Acest site este deținut și întreținut de Wight Hat Ltd. © 2003-2017 .

Termenii și Condițiile complete pot fi găsite la click aici.

Chiar dacă s-au făcut eforturi pentru a asigura exactitatea calculatoarelor metrice și grafice oferite pe acest site, nu putem oferi garanții nici nu putem să ne facem responsabili pentru eventualele erori care au fost făcute. În cazul în care găsiţi vreo eroare pe acest site, v-am fi recunoscători dacă ați putea să ne anunțați folosind link-ul de contact din partea de sus a paginii și ne vom strădui să corectăm această eroare cât mai curând posibil.

Această pagină a fost actualizată:: J 28 Sept 2017

Grad kelvin umrechnungWritten by CALIFORNIA


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *